Vinyl

Vinyl is verkrijgbaar in verschillende dessins, van houtstructuur, fantasiemotieven tot betonlook. Bij Evert de Ronde zijn alle mogelijke structuren te verkrijgen.

Vinyl, gemakkelijk in onderhoud

Vinyl heeft als groot voordeel dat het gemakkelijk in onderhoud is. Stofzuigen of zelfs een vochtige doek is vaak al voldoende. De vloer kunt u eenvoudig in goede staat houden. Hoe? Door maandelijks of jaarlijks te boenen met een speciaal onderhoudsmiddel. Natuurlijk is dit middel bij ons verkrijgbaar.

Veel vinylsoorten zijn onder andere met embossing (reliëf) verkrijgbaar. Bovendien zijn ze geschikt in combinatie met vloerverwarming, slipbestendig en antistatisch. Het is toepasbaar bij zowel normaal als zwaar gebruik. Denk bijvoorbeeld aan karretjes met zwenkwielen die eroverheen moeten rijden.

Vinyl wordt gelegd op een egale vloer

Vinyl, ook wel zeil genoemd, dient op een geheel vlakke vloer te worden geplaatst. Indien nodig zal Evert de Ronde de vloer egaliseren. Er is qua uitstraling voldoende keuze. Denk bijvoorbeeld aan betonlook, tegelformaat, plannenmotief, visgraat of uni. Kortom vinyl heeft een warme en sfeervolle uitstraling.

De meeste vloeren zijn verkrijgbaar op 400 centimeter breed. Bij Evert de Ronde kunt u ook kiezen voor het merk Novilon van Forbo. Deze vloeren zijn ook leverbaar op 200 en 300 centimeter breed.

Het grootste nadeel van vinyl  is dat het sneller slijt dan andere type vloeren. Ook kunnen zware meubels afdrukken achterlaten als u het verplaatst. Het verschuiven van zware meubels kan ook krassen op de vloer veroorzaken. Doe dat voorzichtig, want ze kunnen zelfs voor scheuren in het vinyl zorgen. Maar zo lang u hiermee oppast is het een ideale vloer. U kunt er zelfs de trap mee laten bekleden met speciale trapneuzen.

Wij zijn dealer van onder andere: InterfloorAmbiantHeadlamForbo en  Gebr. Willard.

Bent u op zoek naar zeil voor in uw huis of bedrijf? Kom dan eens langs in onze showroom. Of neem contact met ons op. Dan geven we u graag advies en laten u meteen de mogelijkheden en ons assortiment zien. Of wilt u informatie over bijvoorbeeld tapijt, PVC vloeren of marmoleum? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Evert de Ronde. Uw woningverwenner!