Kunstgras

Bent u op zoek naar kunstgras? Of grastapijt? Kunstgras fleurt uw balkon, terras of tuin op. Het hele jaar door!

Kunstgras, nagenoeg onderhoudsvrij

Grastapijt blijft het gehele jaar mooi groen. En, nadat het gelegd is, heeft u er nagenoeg geen onderhoud aan. Kunstgras voelt erg zacht aan. Het gras kriebelt lekker tussen uw tenen. Bovendien is het een fijne speelondergrond voor kinderen en huisdieren. Door de goede drainerende eigenschap van kunstgras is (na een regenbui) het gras weer snel droog. De speciaal geperforeerde rug zorgt ervoor dat er geen water op blijft liggen.

Het enige onderhoud aan grastapijt is dat u regelmatig even het organisch materiaal, zoals bijvoorbeeld bladeren, moet verwijderen. Dit omdat eventueel ontkiemde zaden er voor kunnen zorgen dat er onkruid tevoorschijn komt. Mocht dit toch gebeuren? Dan is onkruid eenvoudig te verwijderen.

In vele soorten en maten

Kunstgras is er in vele soorten. Het is van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Daarnaast ziet het er zo natuurlijk uit dat het vaak niet meer van echt gras is te onderscheiden. Grastapijt voldoet aan de hedendaagse wensen en behoeften.

Wilt u een fleurig balkon? Of een groene tuin? Een mooi dakterras? Dan is er bij Evert de Ronde volop keuze. Kom eens langs in onze showroom aan de IJmuiderstraatweg. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Volgt u onze Facebookpagina al? Daar vindt u namelijk de laatste nieuwtjes.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld tapijt, laminaat of marmoleum.

Evert de Ronde. Uw woningverwenner!